Google Apps Education

Miljoenen studenten en docenten gebruiken Google Apps for Education. Google biedt onderwijsinstellingen deze dienst gratis aan.

Al heel wat universiteiten, hoge scholen en scholen in het voorgezet- en basisonderwijs gebruiken inmiddels deze toepassing. Maar niet alleen zijn al veel scholen overgeschakeld, maar ook (hele) grote bedrijven hebben dat inmiddels gedaan.

Scholen besparen vors op hun ICT-uitgaven met Google Apps for Education. Het kost ze namelijk helemaal niets. Daarbij is het uiterst gebruiksvriendelijk en er is geen eigen server of geen extra software of extra licenties nodig.

Om er mee te werken heb je alleen een webbrowser en een internetverbinding nodig. Het maakt niet uit of je Apple-gebruiker of een Windows-gebruiker bent.

Een groot voordeel van het gebruik van Google Apps for Education is dat je adresboek al gevuld is met alle studenten en medewerkers van de onderwijsinstelling. Dit soort adressen is niet alleen belangrijk voor e-mail, maar wordt ook gebruikt zodra je informatie wilt afschermen en dus voor een beperkte groep mensen toegankelijk wilt maken.

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw Google Apps Education omgeving.