Uitgelicht


Gratis mail (en meer) voor docenten en studenten

Geplaatst 19 okt 2009 17:09 door John Demmers   [ 31 okt 2010 08:57 bijgewerkt ]

U heeft nog geen idee wat Google Apps voor onderwijs kan beteken? Het begint al met het woord "gratis" voor scholen. Gebruikt u Microsoft Exchange Server?
Heeft u al eens uitgerekend wat dat per jaar aan licenties kost? Heeft u enig idee wat er aan manuren voor komt kijken om het "in de lucht" te houden?
Dan moet u toch ook eens kijken naar Google-Apps. Fixus Onderwijs ICT kan u hierbij advies geven.

Google-Apps zorgt ervoor dat uw onderwijs (voor docenten en leerlingen) een stap voorwaarts kan doen. Google Apps is namelijk meer dan alleen maar e-mail. Lees hier verder.

Digi-schermen

Geplaatst 19 okt 2009 17:09 door John Demmers   [ 31 okt 2010 08:56 bijgewerkt ]

Fixus Onderwijs ICT is ook een adviesspecialist wanneer het gaat om de aanschaf van digi-bord, beamer of touchscreen.

Sinds enkele jaren maken Nederlandse scholen een inhaalslag als het gaat om het gebruik van digi-borden t.o.v. voorloper Groot-Brittannië.

Toch worden we wederom ingehaald, nu door de techniek met de komst van de grote touchscreens. Nu nog onbetaalbaar horen wij u al zeggen, maar weet u dat zeker? Heeft u alle kosten van het digibord in combinatie met een beamer als eens op een rijtje gezet? Niet? Dan helpen wij u graag? Vervolgens helpen wij u met het uitzoeken van de juiste apparatuur of het nu een touchscreen of digibord is. Fixus Onderwijs ICT is een onafhankelijk adviesbureau dat u een eerlijke voorlichting geeft of de voor- en nadelen van dit soort apparatuur.


1-2 of 2