Website


Heeft uw school een eigen website? Op veel scholen wordt de website opgezet en onderhouden door een hobbyende leerkacht of ouder. In veel gevallen is de school zowel technisch als inhoudelijk volledig afhankelijk van deze welwillende webmaster. Maar wat gebeurt er als deze webmaster door bijvoorbeeld ziekte een lange tijd geen aandacht aan de website kan besteden? Meestal er dan onvoldoende back-up kennis aanwezig om die taak over te nemen.

Natuurlijk heeft u al het hier bovenstaande voorkomen en heeft u professionele ingeschakeld. En heeft u ook al naar de rekening gekeken? Heeft u ook al onderzocht wat het rendement is afgezet tegen de (jaarlijkse) kosten?
Met Google Sites dat een onderdeel is van Google Apps Education kost u dat helemaal niets. Ok., misschien heeft u in het begin een beetje hulp nodig, maar daarna kunt u het helemaal zelf regelen en heeft u ook geen speciale technische kennis of extra software of licenties nodig.

Zou het niet prettig zijn wanneer u dat zonder veel technische kennis zelf ook kunt (laten) doen? Zoekt u een functionele website die bij wijze van spreken door iedereen op school bijgehouden kan worden, dan heeft Fixus Onderwijs ICT voor een oplossing.
Uw website zorgt is uw PR-gezicht. Via uw website probeert u de ouders op de hoogte te houden van wat er op school afspeelt. Ouders vinden het geweldig wanneer er regelmatig nieuws uit de groepen van hun kind op de website gepubliceerd wordt.

Met het websitesysteem dat Fixus Onderwijs ICT u kan bieden, kan elke leerkracht (zelfs kinderen als u dat zou willen) hun bijdrage leveren aan een actuele website.

Wanneer u al een website heeft met een eigen domeinnaam, dan worden de kosten beperkt tot een eenmalige opzet van uw website. Behalve de domeinnaamkosten hoeft daarna verder geen kosten te maken.